Wat vind jij van de samenwerking?

Ben je tevreden? Wil je vertellen hoe je de samenwerking hebt ervaren?

Klik hier om een review achter te laten

Natascha Klootsema
Flavourites

“Al jaren werk ik met Louis. En ook al zijn de opdrachten nooit hetzelfde, van één ding ben ik altijd zeker: de foto’s die Louis aflevert zijn super professioneel en met oog voor detail. Al met al: Louis is niet het type dat zijn werk afraffelt. Hij gaat tot het uiterste om die ene perfecte foto te maken.”

Romanie Noordergraaf
Yoia yoga studio

“Louis heeft op heel treffende en directe wijze een beeldvertaling gemaakt van de lichtheid van ons pand en de lichtheid die yoga voor mij brengt. De zorgvuldige wijze waarop hij luistert en vraagt, omgaat met de modellen gecombineerd met de bevlogenheid en perfectie om de beste en mooiste foto te maken heeft bijzondere indruk gemaakt.”

Janet van Huistede
van Huisstede communicatie

“Ons bureau werkt al bijna 15 jaar met Louis voor tal van totaal verschillende type klanten. We schakelen de professionaliteit van Louis graag in voor promotionele uitingen van grote klanten tot voor gevoelige vastlegging van burgerbijeenkomsten voor gemeenten. We zijn altijd weer blij met zijn menselijke ’touch’ in het beeld, het spel met licht, gevoel voor balans, en vooral zijn empathisch vermogen om met mensen om te gaan. Ja, dat vergt soms wat tijd. Maar wij zijn blij als onze klanten blij zijn. Want een goede foto blijft heel lang hangen!”

Sylvia Krens
HI-DI-HI & NOI-NOI tassen

“Al ruim 6 jaar werk ik voor de merken Hi-di-hi en Noi-Noi samen met Louis Haagman en het is telkens weer een feest. Waar modellen eerder schuchter voor de camera staan, zijn ze bij Louis binnen een mum van tijd volledig op hun gemak wat altijd resulteert in zowel ontspannen als extreme foto’s, waarbij humor de boventoon voert. Zijn creativiteit is groot, of dat nou in het vinden van de juiste props, modellen en locaties of fototechnisch is. En het belangrijkste: geen stress, het komt altijd goed “!

Roy Netten
Naam & Faam communicatie

“Ik ken Louis al geruime tijd als een gevoelsmens. Zijn hartelijke, relaxte houding zorgt ervoor dat mensen ontspannen en zich al snel op hun gemak voelen. En dat zie je terug in het resultaat van de fotosessies. Zijn bekwaamheid als vakfotograaf staat buiten kijf. De combinatie met zijn inlevingsvermogen en gevoel voor detail maakt het verschil. Louis is veelzijdig en flexibel. Kan presteren onder druk en is sterk in vrije opdrachten. Relatief eenvoudige opdrachten krijgen dan opeens verbeeldingskracht.”

Angelique van Oostveen
Creative director van Lodger

“Met Louis Haagman hebben wij met Lodger al een jarenlange sterke en betrouwbare samenwerking. Vanaf het allereerste begin van Lodger heeft Zomertijd diverse fotografie voor ons gedaan. Lodger werkt voornamelijk met baby’s en kinderen en….Louis doet dat uitstekend. Er komen altijd de meest leuke en emotie foto’s uit wat bij ons een must is! Hij weet de sfeer goed over te brengen, blijft altijd rustig zodat het resultaat staat”.